Festivalgangers

Wat een leuke mensen!

Het jaarlijkse Verbindingsfestival van Acquire heeft als missie om concrete vraagstukken een stap verder te brengen én om blijvende verbindingen te leggen tussen professionals die samen werken aan een nog mooiere leefomgeving in Nederland. De mix van onderwerpen én de variatie in de bezoekers staat hier garant voor. Net als bij de eerdere online edities komen de festivalgangers uit alle domeinen van de fysieke leefomgeving: ruimte, mobiliteit, gebouwde omgeving. Dus kom ook langs én neem je eigen kennis(sen) mee. En ga na een feestelijke dag verrijkt weer naar huis.

Zij gingen je voor
Bij de eerdere festivals begroetten we beleidsmakers en bestuurders bij overheden, ontwerpers, architecten, adviseurs, ingenieurs, innovatoren, kennisontwikkelaars, onderzoekers, studenten en docenten, ontwikkelaars, burgerinitiatieven, business developers, communicatie experts, projectleiders, smart city experts, gedragswetenschappers, beheerders en asset managers, verbinders, verduurzamers, urban data scientists en meer…

Kortom, een bont gezelschap van mensen die allemaal op hun eigen manier een actieve bijdrage leveren aan een betere leefomgeving.

Ben jij er dit jaar ook bij?Bestel nu hier jouw ticket!

Terug naar boven