NEVAP

Postbus 19249
3501 DE Utrecht

T: 030-6585002


NEVAP is het Nederlands Vastgoedexploitatie Platform. Wij zijn hét onafhankelijk kennis- en innovatieplatform, dat kwaliteit bevordert en innovatie aanjaagt in de vastgoedexploitatie sector. Door kennisoverdracht en kennisontwikkeling realiseren onze leden duurzame oplossingen voor de toekomst.

Voor wie?
Onze leden zijn leidinggevenden of hebben seniorfuncties met invloed binnen organisaties. NEVAP is interessant voor alle personen en/of organisaties, die op professionele wijze betrokken zijn bij de exploitatie van vastgoed. Dat geldt voor vastgoedmanagers en beleggers in vastgoed, woningcorporaties, overheidsfunctionarissen, docenten en studenten van hogescholen en universiteiten.

Wat doen we?
Het NEVAP-netwerk verbindt retail, woningsbouw en utiliteitsbouw en maakt goede voorbeelden en innovaties praktisch. NEVAP organiseert voor haar leden diverse activiteiten, waarbij innovatie in vastgoedexploitatie centraal staat. Onze werkwijze kenmerkt zich door een zeer actief netwerk, waarbij er maandelijkse kennissessies gehouden worden op bijzondere locaties en wekelijkse nieuwsbrieven verstuurd worden met een brede vastgoedexploitatie achtergrond. Onze thema’s zijn: klantwaarde, kennis & innovatie, risicomanagement & portefeuillestrategie, business innovatie, talent ontwikkeling.

Wilt u meer weten over ons? Kijk op www.nevap.nl of neem contact op. Wij vertellen u graag meer over de bereikte resultaten.

« Naar het overzicht

Terug naar boven