Als Partner mee-experimenteren in het Lab?

Als Partner mee-experimenteren in het Lab?

Na vier geslaagde online festivals gaan we dit jaar live verbinden rond de belangrijkste opgaven die er leven in de fysieke leefomgeving: klimaat, (natuur)inclusiviteit, slim, wonen, bereikbaarheid en meer. Eén dag om samen daadwerkelijk een stap verder te komen, om blijvende verbindingen aan te gaan met bekende en vooral ook onbekende vakgenoten, en om partners een prachtig podium te bieden.

Op 7 juli dompelen we de festivalbezoekers onder in een waaier van activiteiten; fietsen, werken, debatteren, denken, ontspannen, genieten, en ontmoeten. Het gevarieerde festivalprogramma garandeert voor ieder wat wils. De inhoudelijke programmering gaan we de komende periode, zoals een festival betaamt, stapje voor stapje prijsgeven. Samen met de gemeente Zwolle, onze kennispartners, experts, lezers, en leden, stellen we de line up samen.

Bijdrage leveren als partner? Dat kan! 
Het Festival biedt tal van mogelijkheden voor een beperkt aantal partners om een actieve rol te pakken. Als partner kan je een bijdrage leveren aan de inhoud en uiteraard aan de profilering van de organisatie, visie, mensen, innovaties en kennis. Als partner zijn er vier opties om een plek op het Festival te adopteren: 

1.     Hoofdsponsor
Als hoofdsponsor van het Festival krijg je maximale exposure en gelegenheid om je verhaal op tal van manieren en momenten te vertellen.

  

2.      Podiumsponsor

Spreekt één van de podia je aan? Word dan Podiumsponsor! Je kunt de volgende podia adopteren:

·       Het Theater (onderdeel van hoofdsponsorpakket)

·       De Rijdende Ronde Tafels

·       Het LAB

·       De Walkshops

·       De Arena

·       Het LABland
  

3.     PicknickPartner
Op het Festivalplein wordt een aantal PicknickPoints geplaatst waar festivalgangers kunnen bijpraten, uitrusten, eten en drinken en wellicht met jouw organisatie in gesprek kunnen komen.  Richt jouw PicknickPoint zo uitnodigend mogelijk in en nodig je (top)relaties gratis uit voor een hapje en drankje.

 

4.     Sessie Partner
Verspreid over alle podia worden er meer dan 50 sessies verzorgd tijdens het Festival. Er is een beperkt aantal sessies gereserveerd voor partners die op een waardevolle manier hun inhoudelijke bijdrage kunnen leveren. Iets voor jou?

Meer weten? Informeer snel!
Meer weten over de (beschikbaarheid van de) diverse partnermogelijkheden? Neem snel contact op met Esmeralda van Milgen (evanmilgen@acquirepublishing.nl) of via het algemene nummer van Acquire Publishing: 038-4606384.

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven