Kom samen met medestudenten naar het Verbindingsfestival!

Kom samen met medestudenten naar het Verbindingsfestival!

Het Verbindingsfestival is hét kennisfestival waar professionals bijeen komen om op een leuke en bijzondere manier kennis te delen en elkaar te inspireren. Het festival biedt keynotes, debatten, rondetafels, walkshops en workshops die bruisen, borrelen en verrassen. 

De perfecte setting om te debatteren, experimenteren en je te laten inspireren! Als student kan je met korting naar dit festival. Met de code: VF22STUDENT kun jij als student voor slechts 25,- naar dit festival.  

Lees hieronder wat je kunt doen!

FORMATS & FUN 

Meer dan veertig boeiende en gevarieerde sessies op tal van integrale vraagstukken met accenten op onder meer (natuur)inclusiviteit, mobiliteit, klimaat, gezondheid en uiteraard integraal denken en doen. Verpakt in verrassende formats als de Arena, de Rijdende Rondetafel, Theater, Walkshops, Bios, Fun en het Lab.

 Bekijk het programma & thema's  Bekijk de formats & fun  

SPREKERS & SESSIES

Meer dan 40 verrassende sessies verdeeld over de unieke formats. En uiteraard een Festivalplein waar je kunt ontmoeten, verbinden, vermaken en verpozen. Kijk snel bij het programma en stel je eigen festivaldag samen.  

Bekijk wie er spreekt op het festival Bekijk welke partners meewerken

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven