Verbindingsfestival verplaatst naar 11 mei 2023 

Verbindingsfestival verplaatst naar 11 mei 2023 

Het Verbindingsfestival 2022, op het terrein van de oude IJsselcentrale te Zwolle wordt verplaatst naar 11 mei 2023. In dit bericht lichten we dit besluit en de implicaties hiervan toe.

Reden verplaatsing 

We hebben veel enthousiaste reacties gehad op het idee en de opzet van het festival. Het programma boordevol integrale inhoud spreekt aan. De verbinding tussen bezoekers uit verschillende vakgebieden die elkaar nodig hebben om hun ambities voor een inclusieve, gezonde, leefbare, bereikbare leefomgeving te realiseren vindt iedereen noodzakelijk. En ook op de verpakking in een festivaljasje met verrassende formats ontvangen we goede reacties.

Toch blijken de grote werkdruk, de onderbezetting door openstaande vacatures, het grote aanbod aan bijeenkomsten door de Corona-inhaalslag en soms ook het tarief redenen dat het aantal registraties op dit moment niet is wat we voor ogen hadden. Dat zorgt ervoor dat het moeilijk wordt om één van de basisbeloften van het festival waar te maken: de schaalgrootte in verbinding om écht impact te kunnen maken. En dat is nu net waarvoor we met dit festival willen staan en wat we waar willen maken voor alle betrokkenen. Als je dan ziet dat het lastig wordt om die waarde optimaal te bieden, dan kunnen we niet anders dan deze keuze maken.

We gaan in overleg met sprekers, partners, gastheer van het festivalterrein verder bouwen aan de leukste werkdag van het jaar om op 11 mei 2023 een onvergetelijke editie neer te zetten.

Tickets

We zien je natuurlijk graag alsnog op 11 mei op ons festival. Heb je al een ticket gekocht dan blijft deze automatisch geldig voor volgende editie. Mocht je niet kunnen of toch een restitutie willen aanvragen dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zodra er meer bekend is over nieuwe ticketverkoop lees je dat op onze festivalsite. Wil je ondertussen op de hoogte blijven? Houd onze website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief op de knop hieronder !

Ik wil op de hoogte blijven!  

Vragen & contact

Voor vragen rondom tickets kun je contact opnemen met klantenservice@acquirepublishing.nl Voor al je vragen over het festival kunt je contact opnemen met: events@acquirepublishing.nl of door te bellen naar 038-4606384.

 

  

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven