Kom je ook met je collega’s naar de leukste werkdag van het jaar? 

Kom je ook met je collega’s naar de leukste werkdag van het jaar? 

Na een superdruk voorjaar én net voordat iedereen uitwaaiert richting zijn of haar vakantiebestemming nog even samen kennis en inspiratie bijtanken op het VerbindingsfestivalHoe leuk is dat. Meld je team snel en voordelig aan. 

Want we werken graag mee aan deze beloning die je vast als team, project of programma verdiend hebt. Met het Festival op zich uiteraard. Een dag: 

  • Met meer dan veertig boeiende en gevarieerde sessies op tal van integrale vraagstukken met accenten op onder meer (natuur)inclusiviteit, mobiliteit, klimaat, gezondheid. 

  • Verpakt in verrassende formats als de Arena, de Rijdende Rondetafel en het Lab. 

  • Op de prachtige locatie van de voormalige IJsselcentrale waar verleden, heden en toekomst gemaakt worden. 

  • En uiteraard met tal van fun-activiteiten op en rond het Festivalterrein. 

En samen komen is niet alleen gezellig maar levert je ook extra veel informatie op. Die je na afloop kunt delen met elkaar. 

Kom je met 4 of meer mensen? Dan kun je je als team aanmelden tegen het speciale Early Bird tarief van € 195,- dat we speciaal voor de teams nog beschikbaar stellen. 

Hoe gaat het in zijn werk? 
Inventariseer wie van jou (project)team er op 7 juli bij zijn. Ga naar de aanmeldpagina op de Festivalsite gaan en meld jezelf en de collega’s aan (de laatste via de ‘Meld een collega aan’ optie die verschijnt nadat je jezelf hebt aangemeld). Vermeld telkens VF22COLLEGA bij de Kortingscode en het hele team wordt tegen dit speciale tarief gefactureerd.  

Vragen? 
Heb je toch nog vragen, wil je even sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Festivaldirecteur Geert Dijkstra (geert@acquirepublishing.nl).  

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven