Word jij ook Kennispartner van het Festival

Word jij ook Kennispartner van het Festival

Spreekt het Festival je aan? Dan verkennen we graag de samenwerkingsmogelijkheden. Door mee te denken, jouw vraagstukken te agenderen, jouw achterban te betrekken én je eigen organisatie te presenteren versterk je je eigen agenda én die van het Festival!

De samenwerking kunnen we op allerlei manieren vormgeven, zodat we het maximale uit de samenwerking halen. Onder meer de volgende elementen kunnen we in een maatwerkplan voor jouw organisatie opnemen:

  • Uiteraard kun je ook voor 1 april de uitvraag invullen om aan te geven welke vragen er volgens jou op het Verbindingsfestival aan bod moeten komen.
  • Zie je een mogelijkheid voor het leveren van een spreker voor een sessie? Laat het weten!
  • Verder ben je zichtbaar met logo en naamvermelding op de website en locatie van het Festival en kun je een inhoudelijk artikel aanleveren voor de website van het festival dat tevens meegaat in een van de mailings in aanloop naar het evenement. Het artikel wordt indien relevant geplaatst op andere titels van Acquire Publishing.
  • Verder kun je je eigen leden en achterban uitnodigen (input en ondersteuningsmateriaal volgt).
  • En desgewenst ontvangen op jouw PicknickPoint.
  • En misschien heb je zelf voor de zomer een bijeenkomst in gedachten die je samen met ons op het Festivalterrein kunt laten plaatsvinden. We faciliteren graag de opzet en uitvoering van jouw ‘side event’ waarbij je proviteert van de reuring die rond het Festival ontstaat.

Wil je sparren over de mogelijkheden? Meld je bij Geert Dijkstra als je meer wilt weten: geert@acquirepublishing.nl.

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven